Du använder Internet Explorer, en webbläsare som slutade utvecklas 6 november 2013, för över 8 år sedan. Den 31 januari 2020 upphörde även alla säkerhetsuppdateringar vilket innebär att webbläsaren, förutom funktionella och utseendemässiga brister även kan utgöra en säkerhetsrisk. Du rekommenderas starkt att uppgradera till en modernare webbläsare, t ex Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge. Tala med din systemadministratör.
Visa inte detta meddelande igen
Lost your password?

Ola Eborn

Webbdesigner Eborn Interactive
070-156 66 52
Branschkontakter Media, bygg, forskning och utveckling

Med över 20 år av professionell erfarenhet inom mediabranschen där jag arbetat med alltifrån 3d-modellering till trycksaksproduktion och animation driver jag sedan 2011 min egen webbyrå, Eborn Interactive.

Jag arbetar både med egna kunder och som underkonsult till ett antal webb- och kommunikationsbyråer, där jag specialiserat mig på att ta fram skräddarsydda webblösningar främst i WordPress. Det kan handla om alltifrån helt vanliga hemsidor till mer specialanpassade lösningar som t ex matchningsverktyg, registreringslösningar och intranät.

Jag har en bakgrund som formgivare men har med åren utvecklat mina programmeringskunskaper och arbetar idag minst lika mycket med webbprogrammering som med formgivning.

Bland mina kunder kan t ex nämnas Skanska och Science Village Scandinavia.

Mitt nätverk

Som webbkonsult kommer jag i kontakt med en stor mängd företag inom vitt skilda branscher. Dock har jag inte alltid direktkontakt med kunderna när jag arbetar som underkonsult men förmedlar gärna kontakt med de kunder jag har direktkontakt med ifall jag anser ett utbyte kan vara gynnsamt för båda parter. Jag har också kontakter inom media som t ex fotografer, illustratörer, 3D-modellerare, copywriters etc som jag gärna förmedlar kontakt med. Även företag som arbetar med sökoptimering och internetmarknadsföring.

Jag har också ett stort antal kontakter via linkedIn. Hur pass väl jag känner dessa kontakter kan förstås variera men jag ser inga problem med att förmedla kontakter oavsett ifall det finns ett ömsesidigt intresse.

Fler medlemmar

Alan Mahmud

Säljare Elgiganten

Annina Hohenthal

VD Västerbo Social Omsorg AB

Jesper Ohlsson

Säljkonsult Win Win Säljkonsult

Katarina Sebelius

Personal- & marknadschef SONA Connect

Kerstin Dahlgren

Redovisningskonsult REDÅ Interim AB

Linus Gran

Ansvarig Region Syd Active IT

Michael Kjellemar

Rektor Thoren Business School

Mikael Jansson

Certified Ethical Hacker Security by Heart

Samed Tözmal

CEO Delco AB

Thomas Ogard

Advokat Moll Wendén Advokatbyrå

Urban Wejhag

VD Modifinder

Åsa Strandberg

VD Activexpo AB

Teamledning

Mikael Jansson

teamledare

Åsa Strandberg

teamkoordinator

Jesper Ohlsson

informatör

Thomas Ogard

mentoransvarig

Jesper Ohlsson

utbildningsansvarig

Thomas Ogard

eventansvarig

Thomas Ogard

teamkommitté

Samed Tözmal

besöksvärd