Du använder Internet Explorer, en webbläsare som slutade utvecklas 6 november 2013, för över 10 år sedan. Den 31 januari 2020 upphörde även alla säkerhetsuppdateringar vilket innebär att webbläsaren, förutom funktionella och utseendemässiga brister även kan utgöra en säkerhetsrisk. Du rekommenderas starkt att uppgradera till en modernare webbläsare, t ex Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge. Tala med din systemadministratör.
Visa inte detta meddelande igen
Lost your password?

Samed Tözmal

CEO Delco AB
Roll(er) i teamet Mentoransvarig Branschkontakter Industrier, butiker, revisionsbyråer, kliniker, förskolor, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och skol/förskolor.

Jag är uppvuxen inom städbranschen med en far som drev ett städbolag. Redan som ung tjänade jag mina extrapengar i städbranschen, men när jag började studera till civilingenjör tog studierna all min tid. Efter några år i arbetslivet som ingenjör och affärsutvecklare valde jag ändå att driva städbolaget med min far under en period med ambition att överta min fars andel i bolaget efter hans pension.

I mitt yrke kommer jag i kontakt med många olika personer och branscher, vilket leder till att jag både har ett brett och bra nätverk. Mina kunder är allt från industrier, butiker, revisionsbyråer, kliniker, förskolor, fastighetsbolag, Bostadsrättsföreningar och skol/förskolor.

Delco AB har sedan starten 2007 fått en stabil kundkrets med nöjda kunder. Kunderna finns i Malmö med omnejd men även i Lund, Helsingborg och Trelleborg. Delco AB vänder sig till såväl privatpersoner som företag för exempelvis veckostädningar, flyttstädningar, fönsterputs, kontorsstädning, trappstädning, förskole- och skolstädning och trädgårdstjänster. Störst är företaget på städ men trädgårdstjänster, som innefattar allt från gräsklippning och trädgårdsskötsel till renhållning och planteringar, har vuxit den senaste tiden.

I framtiden vill jag kvalitets- och miljöcertifiera företaget ytterligare med syfte att ge anbud i större offentliga upphandlingar.

– Vi vill vara en självklar samarbetspartner gällande städ för företag och privatpersoner. Vi ska fortsätta hålla samma höga kvalitet som Delco AB är känd för och vi ger ett rättvist pris för att hålla det vi lovar!

Medlemmar

Alva Wimmersjö Stålnacke

Aminah Fallgren

VD, beroendeterapeut SONA Connect

Axel Frank Almqvist

Charlotta Brunkhorst

Charlotte Kehler

Illustratör och Grafisk Formgivare C Kehler Design

Emma Appelgren

Marknadsföringsexpert och företagsfotograf Hello Digital

Iris Svensson

Rehabkoordinator, arbetsterapeut och hypnotisör Eiscon

Jesper Ohlsson

Säljkonsult Win Win Säljkonsult

Ossie Madhi

Samed Tözmal

CEO Delco AB

Xavier Stewart

VD EV Fuel Sweden AB

Åsa Strandberg

VD Activexpo AB

Teamledning

Aminah Fallgren

teamledare

Åsa Strandberg

teamkoordinator

Emma Appelgren

informatör

Samed Tözmal

mentoransvarig

Jesper Ohlsson

utbildningsansvarig

Emma Appelgren

it-ansvarig

Iris Svensson

besöksvärdsansvarig