Du använder Internet Explorer, en webbläsare som slutade utvecklas 6 november 2013, för över 8 år sedan. Den 31 januari 2020 upphörde även alla säkerhetsuppdateringar vilket innebär att webbläsaren, förutom funktionella och utseendemässiga brister även kan utgöra en säkerhetsrisk. Du rekommenderas starkt att uppgradera till en modernare webbläsare, t ex Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge. Tala med din systemadministratör.
Visa inte detta meddelande igen
Lost your password?

Linus Gran

Ansvarig Region Syd Active IT

Med dryga 16 års erfarenhet av försäljning och 7 års erfarenhet inom IT-branschen hjälper jag dig att navigera genom den konstant pågående digitaliseringsresan vi alla befinner oss på. Mitt jobb är att lösa dina nuvarande IT-problem och identifiera nya sätt att effektivisera er verksamhet via IT och digitalisering, så att du kan ägna dig åt det som faktiskt är viktigt, din verksamhet.

Active IT har som företag varit verksamt sedan 1998 där vi hjälper våra kunder med allt från inköp och projektering till installation och underhåll av deras IT-system. Vi har under årens lopp arbetat med såväl stora som små företag. För oss är varje kund är lika viktig och ska känna sig välkommen och trygg hos oss.

Vi är verksamma inom många olika branscher: arkitektkontor, vårdsektorn, sälj- och marknad. Digitalisering av tjänster och hög säkerhet är en central del i många av de utmaningar vi har och också fortsatt kommer att ställas inför.

Medlemmar

Alan Mahmud

Säljare Elgiganten

Annina Hohenthal

VD Västerbo Social Omsorg AB

Jesper Ohlsson

Säljkonsult Win Win Säljkonsult

Katarina Sebelius

Personal- & marknadschef SONA Connect

Kerstin Dahlgren

Redovisningskonsult REDÅ Interim AB

Linus Gran

Ansvarig Region Syd Active IT

Michael Kjellemar

Rektor Thoren Business School

Mikael Jansson

Certified Ethical Hacker Security by Heart

Samed Tözmal

CEO Delco AB

Thomas Ogard

Advokat Moll Wendén Advokatbyrå

Urban Wejhag

VD Modifinder

Åsa Strandberg

VD Activexpo AB

Teamledning

Mikael Jansson

teamledare

Åsa Strandberg

teamkoordinator

Jesper Ohlsson

informatör

Thomas Ogard

mentoransvarig

Jesper Ohlsson

utbildningsansvarig

Thomas Ogard

eventansvarig

Thomas Ogard

teamkommitté

Samed Tözmal

besöksvärd