Du använder Internet Explorer, en webbläsare som slutade utvecklas 6 november 2013, för över 8 år sedan. Den 31 januari 2020 upphörde även alla säkerhetsuppdateringar vilket innebär att webbläsaren, förutom funktionella och utseendemässiga brister även kan utgöra en säkerhetsrisk. Du rekommenderas starkt att uppgradera till en modernare webbläsare, t ex Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge. Tala med din systemadministratör.
Visa inte detta meddelande igen
Lost your password?

Kerstin Dahlgren

Redovisningskonsult REDÅ Interim AB

Jag har tidigare mestadels varit verksam inom multinationella koncerner som t ex Sony Mobile Communications och Vodafone. Det var också där jag träffade mina två fenomenalt vassa kollegor i REDÅ Interim AB (som jag nu är delägare i och driver).

Vi jobbade tillsammans i redovisnings- och rapporteringsgruppen på Sony Mobile Communications och ansvarade för bokföringen och rapporteringen för dess filialer och dotterbolag till huvudkontoret Sony Corporations i Tokyo.

REDÅ Interims affärsidé är att tillhandahålla redovisningstjänster för stora som mindre företag samt guida utländska bolag när de önskar etablera sig på den svenska marknaden. Om utländska bolag endast önskar ha lokala konsulter eller anställda utan att etablera en filial/dotterbolag har vi även en tjänst för att möjliggöra detta.

Vi är flexibla, dedikerade och känner ett stort ansvar gentemot våra uppdragsgivare. Vi vill uppnå ett resultat på ett effektivt sätt samtidigt som vi behåller fokus på kvalitet.

Vi anlitar endast konsulter med minst 15 års erfarenhet och strävar efter att medverka till en hållbar arbetsmiljö. Vi ser här USA som ett exempel där personer över 55+ är högt eftertraktade som medarbetare. Vi önskar att även Sverige kan gå i denna riktning och söker därför aktivt efter att knyta till oss medarbetare över 55+. Vi söker även personer med utländsk härkomst då dessa besitter kunskap och erfarenheter vi behöver!

Välkommen att kontakta mig!

Medlemmar

Alan Mahmud

Säljare Elgiganten

Annina Hohenthal

VD Västerbo Social Omsorg AB

Jesper Ohlsson

Säljkonsult Win Win Säljkonsult

Katarina Sebelius

Personal- & marknadschef SONA Connect

Kerstin Dahlgren

Redovisningskonsult REDÅ Interim AB

Linus Gran

Ansvarig Region Syd Active IT

Michael Kjellemar

Rektor Thoren Business School

Mikael Jansson

Certified Ethical Hacker Security by Heart

Samed Tözmal

CEO Delco AB

Thomas Ogard

Advokat Moll Wendén Advokatbyrå

Urban Wejhag

VD Modifinder

Åsa Strandberg

VD Activexpo AB

Teamledning

Mikael Jansson

teamledare

Åsa Strandberg

teamkoordinator

Jesper Ohlsson

informatör

Thomas Ogard

mentoransvarig

Jesper Ohlsson

utbildningsansvarig

Thomas Ogard

eventansvarig

Thomas Ogard

teamkommitté

Samed Tözmal

besöksvärd