Du använder Internet Explorer, en webbläsare som slutade utvecklas 6 november 2013, för över 10 år sedan. Den 31 januari 2020 upphörde även alla säkerhetsuppdateringar vilket innebär att webbläsaren, förutom funktionella och utseendemässiga brister även kan utgöra en säkerhetsrisk. Du rekommenderas starkt att uppgradera till en modernare webbläsare, t ex Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge. Tala med din systemadministratör.
Visa inte detta meddelande igen
Lost your password?

Jesper Ohlsson

Säljkonsult Win Win Säljkonsult
Roll(er) i teamet Utbildningsansvarig

Jag har nästan alltid jobbat med någon form av försäljning och kommer säkerligen göra det livet ut. Varför det? För att det är riktigt roligt, trippel glädje till och med. Dels blir jag glad när jag säljer, dels för att köparen får vad han/hon/de behöver och vill ha och dels för att jag genererar intäkter till arbetsgivaren/uppdragsgivaren.

Det finns en del säljare som gärna vill sälja, helst lite för mycket, för att de har en budget att uppfylla eller för att de bara vill sälja och tjäna pengar. Samtidigt finns det också en del inköpare som gärna vill pruta, helst lite till, för att de ska köpa så billigt som möjligt. Med denna attityd till inköp och försäljning kan det lätt bli så att den ena och/eller andra parten inte känner sig nöjd med affären.
Min personliga inställning är att både inköparen och säljaren ska göra en bra affär. Ska man ha ett långsiktigt samarbete är detta en förutsättning. Jag tänker ”win-win” och vill gärna sprida den attityden vidare i näringslivet.
En sann säljare vill dig väl!

Som person är jag alltid glad och positiv. Ett av de bättre ordspråken är: ”Ingenting är så smittsamt som entusiasm – möjligen då bristen på densamma.

Sedan slutet av 2011 driver jag Win-Win Säljkonsult AB. Jag har specialiserat mig på försäljning och hjälper andra företag att på flera olika sätt öka deras försäljning. Win-Win Säljkonsult AB utför konsultuppdrag inom försäljning, telemarketing, säljcoaching och säljutbildning till både B2B (business to business) och B2C (business to consumer).

Medlemmar

Alva Wimmersjö Stålnacke

Aminah Fallgren

VD, beroendeterapeut SONA Connect

Axel Frank Almqvist

Charlotta Brunkhorst

Charlotte Kehler

Illustratör och Grafisk Formgivare C Kehler Design

Emma Appelgren

Marknadsföringsexpert och företagsfotograf Hello Digital

Iris Svensson

Rehabkoordinator, arbetsterapeut och hypnotisör Eiscon

Jesper Ohlsson

Säljkonsult Win Win Säljkonsult

Ossie Madhi

Samed Tözmal

CEO Delco AB

Xavier Stewart

VD EV Fuel Sweden AB

Åsa Strandberg

VD Activexpo AB

Teamledning

Aminah Fallgren

teamledare

Åsa Strandberg

teamkoordinator

Emma Appelgren

informatör

Samed Tözmal

mentoransvarig

Jesper Ohlsson

utbildningsansvarig

Emma Appelgren

it-ansvarig

Iris Svensson

besöksvärdsansvarig