Du använder Internet Explorer, en webbläsare som slutade utvecklas 6 november 2013, för över 10 år sedan. Den 31 januari 2020 upphörde även alla säkerhetsuppdateringar vilket innebär att webbläsaren, förutom funktionella och utseendemässiga brister även kan utgöra en säkerhetsrisk. Du rekommenderas starkt att uppgradera till en modernare webbläsare, t ex Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge. Tala med din systemadministratör.
Visa inte detta meddelande igen
Lost your password?

Emma Appelgren

Marknadsföringsexpert och företagsfotograf Hello Digital
Roll(er) i teamet Informatör, it-ansvarig Branschkontakter IT, riskhantering, webbdesigners, vård och omsorg

Det handlar om att synas på rätt sätt!

Jag är specialiserad på marknadsföring i sociala medier samt företagsfotografering.

Allting handlar ju egentligen om hur vi vill att våra kunder ska se oss, eller hur? Att ha en fin hemsida och sedan lägga upp en halvdassig selfie bredvid texten ”om mig” funkar ju inte, eller att ha en salig blandning av saker du pratar om i sociala medier.

Det gäller att jobba smart och synas på ett sätt som stämmer överens både med dig och ditt varumärke samt vad dina kunder vill och behöver veta om ditt företag.

Detta kan jag hjälpa dig med. 😊

Vad säger mina kunder?

”Emma lyssnar, kommer med idéer, tar sig tid och förklarar tålmodigt de mest basala saker för en dystekniker som jag! Kan verkligen rekommendera henne om ni behöver hjälp, dessutom är hon väldigt trevlig och rolig!”

Maria Jönsson – villhabarn.se

”Emma är både snabb, proffsig och noggrann i allt hon gör, så det var enkelt att släppa kontrollen. Förutom att hon har mycket kunskap i många områden, värdesätter jag hennes lojalitet och förmåga att ta egna initiativ väldigt mycket. Hon är en fantastisk person att arbeta med och hon gör en stor skillnad i mitt företag varje dag.”

Emelie Bernborg – Golden hour courses

”Att fotas av Emma är både enkelt och roligt. Även om jag har erfarenhet av en hel del fotografering och tidigare modelljobb tycker jag ofta det är jobbigt och utlämnande att vara den kameran ska fånga.

Emma har en otrolig förmåga att plocka fram skönhet och rätta vinklar så att till och med självkritiska jag blir alldeles häpen av resultatet. Hon är också både lyhörd., kreativ och rolig vilket bara gör fotostunden till guld. En fotograf i världsklass helt enkelt!”

Aminah Fallgren – SONA Connect

Kort om mig

Tillsammans med min man Henrik har jag våra döttrar Ida och Alice. Vi bor i Lund i Skåne och har även en katt som heter Blackout. Jag tog språnget och sa upp mig från en fast anställning till att bli egenföretagare på heltid för att jag vill tjäna mer pengar och ha en större frihet. Jag lever min dröm!

Följ mig på Instagram!

Medlemmar

Alva Wimmersjö Stålnacke

Aminah Fallgren

VD, beroendeterapeut SONA Connect

Axel Frank Almqvist

Charlotta Brunkhorst

Charlotte Kehler

Illustratör och Grafisk Formgivare C Kehler Design

Emma Appelgren

Marknadsföringsexpert och företagsfotograf Hello Digital

Iris Svensson

Rehabkoordinator, arbetsterapeut och hypnotisör Eiscon

Jesper Ohlsson

Säljkonsult Win Win Säljkonsult

Ossie Madhi

Samed Tözmal

CEO Delco AB

Xavier Stewart

VD EV Fuel Sweden AB

Åsa Strandberg

VD Activexpo AB

Teamledning

Aminah Fallgren

teamledare

Åsa Strandberg

teamkoordinator

Emma Appelgren

informatör

Samed Tözmal

mentoransvarig

Jesper Ohlsson

utbildningsansvarig

Emma Appelgren

it-ansvarig

Iris Svensson

besöksvärdsansvarig