Du använder Internet Explorer, en webbläsare som slutade utvecklas 6 november 2013, för över 10 år sedan. Den 31 januari 2020 upphörde även alla säkerhetsuppdateringar vilket innebär att webbläsaren, förutom funktionella och utseendemässiga brister även kan utgöra en säkerhetsrisk. Du rekommenderas starkt att uppgradera till en modernare webbläsare, t ex Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge. Tala med din systemadministratör.
Visa inte detta meddelande igen
Lost your password?

Aminah Fallgren

VD, beroendeterapeut SONA Connect
Roll(er) i teamet Teamledare

SONA Connect startades våren 2019 av Sophie Nyman och Aminah Fallgren och SONA Connect har snabbt blivit ett populärt alternativ för behandling där fokuset på individen och helhetssynen är mycket uppskattat. Förutom öppenbehandling och heldygnsbehandling har SONA Connect specifika program som sorgbearbetning och program för anhöriga, medberoende samt vuxna barn.

Våra företagstjänster innefattar utbildning, hjälp med coachning av anställda vid ökad korttidsfrånvaro samt utbildningar i ledarskap där vi går på djupet och tar fram det som gör just dig till en bra ledare och chef.

Jag är en driven entreprenör med djup kunskap inom grupprocesser och ledarskap. Det finns många som jobbar med ledarskap och alla påstår sig ha en unik vinkel.. Men för oss, som själva har övervunnit beroendet och jobbat med vår personliga utveckling i decennier, kan det inte vara mer sant. Kombinationen av egen erfarenhet, utbildning och praktiskt tillämpning av ett ledarskap där vi vågar vara sårbara har gett oss unika nycklar för ett personligt ledarskap som vi lär ut till dig som vill något mer.

Medlemmar

Alva Wimmersjö Stålnacke

Aminah Fallgren

VD, beroendeterapeut SONA Connect

Axel Frank Almqvist

Charlotta Brunkhorst

Charlotte Kehler

Illustratör och Grafisk Formgivare C Kehler Design

Emma Appelgren

Marknadsföringsexpert och företagsfotograf Hello Digital

Iris Svensson

Rehabkoordinator, arbetsterapeut och hypnotisör Eiscon

Jesper Ohlsson

Säljkonsult Win Win Säljkonsult

Ossie Madhi

Samed Tözmal

CEO Delco AB

Xavier Stewart

VD EV Fuel Sweden AB

Åsa Strandberg

VD Activexpo AB

Teamledning

Aminah Fallgren

teamledare

Åsa Strandberg

teamkoordinator

Emma Appelgren

informatör

Samed Tözmal

mentoransvarig

Jesper Ohlsson

utbildningsansvarig

Emma Appelgren

it-ansvarig

Iris Svensson

besöksvärdsansvarig