Du använder Internet Explorer, en webbläsare som slutade utvecklas 6 november 2013, för över 7 år sedan. Den 31 januari 2020 upphörde även alla säkerhetsuppdateringar vilket innebär att webbläsaren, förutom funktionella och utseendemässiga brister även kan utgöra en säkerhetsrisk. Du rekommenderas starkt att uppgradera till en modernare webbläsare, t ex Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge. Tala med din systemadministratör.
Visa inte detta meddelande igen
Lost your password?

Alan Mahmud

Säljare Elgiganten

Med en utbildning inom sälj- & logistik samt 13 års erfarenhet av företagsförsäljning kan jag med stolthet säga att just du kommer få en proffsig och långvarig service där jag satsar mycket på goda relationer. Jag sitter som företagsledare på Elgiganten Mobilia i Malmö men jobbar rikstäckande. Viktigast för mig är att kunden alltid ska bli nöjd med slutresultatet och varje aspekt av affären.

Med snabba, kostnads- & miljöeffektiva leveranser klarar Elgiganten Företag leverera produkter i hela landet inom hårdvaror, mjukvaror och tjänster till ditt företag. Vi brukar enkelt säga: ”En leverantör med allt under ett och samma tak.” Vi har produkter inom Hemelektronik och Professionella produkter av Vitvaror & Kök, Data & It, Ljud & Bild, Telecom & Abonnemang och tjänster för installation, företagsleverans, förlängda garantier och support.

Vårt mål på Elgiganten Företag är att göra det så enkelt som möjligt för dig och förse just ditt företagsbehov oavsett om ni är nystartade eller större och mer etablerade. Storleken på företaget spelar ingen roll. Som företagskund kan vi erbjuda dig möjligheten att handla på faktura med förlängd betalningstid.

Om du behöver prata om större inköp eller ett samarbetsavtal med Elgiganten Företag, så är det bara att ta kontakt med mig! Jag ser fram emot att bli er kontaktperson.

Medlemmar

Alan Mahmud

Säljare Elgiganten

Emma Tjellander

Printprofil

Jesper Rindmo

Fastighetsmäklare Våningen & villan

Jesper Ohlsson

Säljkonsult Win Win Säljkonsult

Mikael Jansson

Certified Ethical Hacker Activemind solutions

Ola Eborn

Webbdesigner Eborn Interactive

Samed Tözmal

CEO Delco AB

Thomas Ogard

Advokat Moll Wendén Advokatbyrå

Åsa Strandberg

VD Activexpo AB

Teamledning

Mikael Jansson

teamledare

Åsa Strandberg

teamkoordinator

Jesper Ohlsson

informatör

Thomas Ogard

mentoransvarig

Jesper Ohlsson

utbildningsansvarig

Ola Eborn

it-ansvarig

Emma Tjellander

besöksvärdsansvarig

Thomas Ogard

eventansvarig

Thomas Ogard

teamkommitté

Samed Tözmal

besöksvärd